Seniortrænere i Ringe Badminton Club

Rene Frederiksen

Jeg glæder mig til at komme i gang med træningen igen og derved gøre en forskel i RBC.

Sammen med Trine og Jens står jeg for seniortræningen i denne sæson. Det bliver vildt fedt. Jeg glæder mig også til at se, om vi kan få godt gang i fredagstræningen og den efterfølgende spisning (den er åben for alle)
Jeg har været træner og instruktør i mange år, men finder det stadig givende og livsbekræftende.

Trine Duus Baadsgaard

Jeg hedder Trine Duus, er 39 år og bor i Ringe med min mand og to børn. Jeg arbejder på Syddansk Universitet som bygningskonstruktør. Jeg har spillet badminton siden jeg var 4 år, men det er første gang jeg skal prøve kræfter med at være træner, så det glæder jeg mig meget til.

Jens Sandholm Knudsen

Jeg hedder Jens Sandholm Knudsen, er 38 år og bor i Vester Skerninge med min kone og tre børn. Jeg arbejder som skolelærer på den lokale folkeskole. Jeg har før været træner i Ringe Badminton Club og glæder mig til at komme tilbage til trænertjansen.