Seniortrænere i Ringe Badminton Club

Rene Frederiksen

Jeg glæder mig til at komme i gang med træningen igen og derved gøre en forskel i RBC.

Jakob Damgaard Carstens og jeg står for seniortræningen i denne sæson. Det bliver vildt fedt. Jeg glæder mig også til at se, om vi kan få godt gang i fredagstræningen og den efterfølgende spisning (den er åben for alle)
Jeg har været træner og instruktør i mange år, men finder det stadig givende og livsbekræftende.

Jakob Damgaard Carstens

Jeg glæder mig til at være seniortræner i RBC sammen med Rene Frederiksen.

Jeg har været træner meget længe og for mange forskellige hold. Som træner vægter jeg højt humør, glæde og især det sociale aspekt da jeg mener, det er med til at højne niveauet på banen. Jeg anses for at være en rigtig ildsjæl i de klubber jeg har været i, som gennem de sidste 12 år har være 2 forskellige. Her er det også blevet til lidt bestyrelsesarbejde.

Jeg glæder mig til at bringe mine erfaringer ind i klubben og bringe min gejst og glæde ind til banen.

Jeg arbejder som fysioterapeut på en privat klinik i Stenstrup og bruger gerne min viden herfra under mine træninger. I mit private liv er jeg gift og har en dreng fra 2015 som jeg ofte har med til kampe og arrangementer i hallen. Desuden driver jeg i min fritid BAwear.dk