Ungdom i Ringe Badminton Club

I Ringe Badminton Club inddeler vi holdene efter spillernes alder og niveau. Vores dygtige trænere har mange års erfaring inden for sporten, både som spillere og trænere, hvilket også kan ses til træning.

Udover den ugentlig træning har vi også flere hold tilmeldt holdturneringer.
 
Vi kan derfor tilbyde gode muligheder både for dem som ønsker at komme til badminton for at have det sjovt uden deltagelse i turneringer, og for dem som brænder for at prøve kræfter med at spille turneringer.  
 
Vi håber vi har vækket din interesse for at spille badminton i Ringe Badminton Club og du er altid velkommen til at møde op og træne med os to gange, inden du tilmelder dig. Vi har en ketcher du kan låne, men husk indendørs sko. 

Alle forældre opfordres desuden til at blive medlem af Ringe Badminton Club's Facebook gruppe for ungdom. Her kan du bl.a. læse info omkring turneringerne, se billeder af ungerne i aktion og meget mere. Du finder gruppen her

Træningstider

Mandag:
16:00 - 17:00: Holdet for dig der er nybegynder. Aldersklasse er 7-12 år. Her er der primært fokus på de grundlæggende badmintonteknikker krydret med sjove badmintonlege.

17:00 - 18:00: Holdet for dig der er let øvet. Aldersklasse er 9-14 år. Her arbejdes der videres med de grundlæggende badmintonteknikker, ligesom der spilles kampe og leges sjove badmintonlege.


Onsdag:
18:00 - 19.30: Holdet er for dig der er øvet eller let øvet. Aldersklassen er 12-16 år. Træningen indeholder diverse øvelser, tekniktræning og kampe kombineret med styrke- og konditionstræning. 
 

Fredag:
15:00 - 16:30 Ekstra træning til dem der ønsker at blive bedre samt deltage i holdkampe og stævner. Aldersklasse fra 9 år og op. 
  
 
Kunne du tænke dig at høre mere eller kommer til prøvetræning så kan du kontakte klubbens ungdomsformand 
 
Sæsonen starter d. 8. august og kører t.o.m. april 2023.  

Aflyste træninger

Der er ikke ungdomstræning i skolernes ferier:
Efterårsferien (15. oktober - 23. oktober) 
Juleferien (22. december - 3. januar)
Vinterferie (11. februar - 19. februar)
Påskeferie (1. april - 10. april)

Sponsorer