Klubmodul henter siden
Ungdoms badminton
100
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info
Vi har flere forskellige ungdomshold afhængig af alder og niveau - Lige fra MiniTon til den mere øvede, hvor er der mere fokus på teknisk træning.
 
Du må komme til prøvetræning to gange inden tilmelding. 

Alle forældre opfordres desuden til at blive medlem af Ringe Badminton Club''s Facebook gruppe for ungdom. Her kan du bl.a. læse info omkring turneringerne, se billeder af ungerne i aktion og meget mere. Du finder gruppen her 

Læs mere

MiniTon er forældre/barn-badminton, og træningen er en kombination af lege, motoriske øvelser og spil med ketcher og fjerbold. MiniTon er for børn i aldersgruppen 4-8 år og deres forældre. I en normal badmintontræning er det en forudsætning, at man kan slå bolden frem og tilbage til hinanden over nettet for at kunne få en god træning. Sådan er det ikke til MiniTon. Forældrene er med på banen, og vi bruger f.eks. balloner, ærteposer og fluesmækkere for at gøre træningen sjov og udviklende. Alle kan være med til MiniTon, og dit barn er sikret succesoplevelser samtidig med, at det udvikler sine motoriske evner. Er du klar på at have kvalitetstid sammen med dit barn, få sved på panden og spille en masse badminton? Så kom til MiniTon hos os. I kan prøve to gange inden tilmelding og alle tilmeldte får en gratis startpakke bestående af ketcher, plastikbold, t-shirt og drikkedunk. Vi træner hver anden søndag med start d. 3. september kl. 10.00 - 11.30. Husk indendørssko!

Tid/Sted
Søndag 10:00-11:30 Idrætscenter Midtfyn, Hal 1

Sponsorer